Σελίδες

Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010

Οι Άλλοι

Υπότιτλος:
Ρούλα Vs Χριστόφορου

Και ξαφνικά εμφανίστηκε η Ρούλα! Μέσα σε ένα σύννεφο από φώτα και γκλάμουρ με κόκκινη ουρά. Η ελληνική τηλεόραση βάλθηκε να αναβιώσει τα μεγάλα της σώου, σαν να μην πέρασε μια μέρα. Σε άλλο κανάλι χορεύουν οι λύκοι-στάρς και σε άλλο κάποιοι προσπαθούν να γίνουν σταρς… Στο δε άλλο, άλλο βράδυ, περνούν και πολλοί άλλοι που πιστεύουν ότι ο θεός τους προίκισε με ομορφάδα και ταλέντο, για το δεύτερο τουλάχιστον δεν παίρνω και όρκο. (Άλλ’ αντί άλλων δηλαδή)

Απέναντι σε όλα αυτά το μεγάλο κανάλι μας κερνάει γλυκό του κουταλιού με 4 κουτάλια (δύσκολοι καιροί γαρ) γλυκόπικρο περγαμόντο σε εγγλέζικη παλιά πορσελάνη. Κλείσε τα μάτια και θα θυμηθείς…

Ποιοί είναι όλοι αυτοί που ζουν μέσα στην 42αρα πλάσμα μου; Όλα τα μεγαλώνει, την λάμψη, την ομορφιά, την ασχήμια, την αλουσιά στο μαλλί, την φλέβα που πετάει στο μέτωπο.

Η Ρούλα βάζει το μπούστο της μπροστά, λάμπει και ζητωκραυγάζει πάνω σε ένα τεράστιο πλατώ, ο Χριστόφορος και οι άλλοι 3 βουρκώνουν, τινάζεται η φλεβίτσα τους και αναλύουν μεταξύ τους όλα τους τα εσώψυχα βάζοντας στην παρέα τους άλλους 10.

Απ’ όπου και αν το κοιτάξεις η ελληνική τηλεόραση έχει πολυκοσμία και συνήθως βλάπτει σοβαρά την υγεία.


Στον καναπέ με το Greek Idol (σε ζάπινγκ, ευτυχώς)
* Ρούλα Vs Χριστόφορου! Αθάνατη Ελληνική Τηλόλα!!!
* ΝΑΙ είναι επίσημο πια! Το ΔΝΤ μας έφερε και την Ρούλα! Άουερ φιούτσερ ιζ άουερ πάστ!
* Καλά, ακόμη να τελειώσει; Είναι και μεγάλη γυναίκα, πόσο να αντέξει όρθια μέσα στον κορσέ;
* Βλέποντας τους όλους μαζί, παίκτες - επιτροπή - παρουσιάστρια, μου κάνουν κάτι σε πολύ κιτς μπί μούβι... ήταν ανάγκη να το ζήσουμε και αυτό; Ο Πέτρος βέβαια, άρχοντας!
* Αχ, βρε μήπως κάνουν κιτσερέλα πάρτυ; είναι θεματική η βραδιά; Άσχετο, το ζεύγος Κωστόπουλου - Μπαλατσινού ξεκίνησε νέα καριέρα; Πολύ φοριέται το "κριτής", μήπως να γίνω κι εγώ?
* Τόσο πλαστικό κόσμημα είχα να δω από τότε που έντυνα τις Μπάρμπι μου....
* 01:45 Ο Μαραθώνιος Ταλέντων έλαβε τέλος. Ευτυχώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: